کانال بنده در تلگرام:
عضویت در کانال👇
https://telegram.me/joinchat/BKoFLDwA5MRKshRUkaorMQ
@mjakhavan
کانال بنده در تلگرام:
عضویت در کانال👇
https://telegram.me/joinchat/BKoFLDwA5MRKshRUkaorMQ
@mjakhavan
از میان مؤلفههای هویتبخش قیام حضرت اباعبداللهالحسین «دفاع از عزت اسلامی» بسیار برجسته و پررنگ است و چنانکه همه میدانیم جمله معروف «هیهات مناالذله» منقول از آن حضرت در تارک این پرچم پرافتخار میدرخشد.
مفهوم عزت از مفاهیم دینی و مأخوذ از معارف قرآنی است که در آموزههای دین مبین اسلام مورد تأکید جدی بوده و مختص خداوند و مؤمنین دانسته شده است.
عزت به هر بلندی گفته میشود که آب بر آن مسلط نمیشود. ازاینرو عزیز به کسی گفتهشده که تحت سلطه چیزی درنمیآید و مسلط بر دیگران است. مقابل عزت، ذلت است. چنانچه امام حسین (ع) میفرماید: موتٌ فی عزِّ خیرٌ من حیاهًٍْ فی ذلٍّ؛ مرگ باعزت و آزادگی بهتر است از زیستن با ذلت و حقارت. در بررسی و تبیین این مفهوم مهم در مکتب عاشورا، میتوان ابعاد ذیل را برای آن متصور بود
بسمه تعالی
وَ مَن یَخرُج مِن بَیتِه مُهاجِراً اِلَی اللهِ وَ رَسولِه ثُمَّ یُدرِکهُ المَوتُ فَقَد وَقَعَ اَجرُهُ عَلَی الله؛
محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی و ولی امر مسلمین
حضرت آیتاللهالعظمی امام خامنهای (مدظلهالعالی)
سلامعلیکم
با درود بر خاتم پیامبران و خاندان پاکش و ارواح طیبه امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی، با چشمانی اشکبار قلم را به دست گرفتهام و بر لوح ادب میسایم تا بخشی از آنچه در نهانخانه دلم میگذرد را با امام امت در میان بگذارم.
ما مظلومین همیشه تاریخ، محرومان و پابرهنگانیم.
ما غیر از خدا کسی را نداریم؛ و اگر هزار بار قطعهقطعه شویم، دست از مبارزه با ظالم برنمیداریم.
انشاءالله ما اندوه دلمان را در وقت مناسب با انتقام از امریکا و آلسعود برطرف خواهیم ساخت و داغ و حسرت حلاوت این جنایت بزرگ را بر دلشان خواهیم نهاد؛ و با برپایی جشن پیروزی حق بر جنود کفر و نفاق و آزادی کعبه از دست نااهلان و نامحرمان به مسجدالحرام وارد خواهیم شد.
روحالله الموسوی الخمینی، بیستونهم تیرماه سال 1367
**************************************
فاجعهی مصیبتبار امروز در منا که در آن جمع کثیری از ضیوفالرّحمان و مؤمنانِ مهاجر الیالله از کشورهای گوناگون جان باختند، اندوهی بزرگ در جهان اسلام پدید آورده و عید آنان را عزا کرده است.
جانباختگان این حادثه انشاءالله مشمول این کلام نورانی قرآنند که:
وَ مَن یَخرُج مِن بَیتِه مُهاجِراً اِلَی اللهِ وَ رَسولِه ثُمَّ یُدرِکهُ المَوتُ فَقَد وَقَعَ اَجرُهُ عَلَی الله؛
این برای بازماندگان، تسلّای بزرگی است.
آنان پس از طواف و سعی و پس از ساعات پُربرکت عرفات و مشعر و در حال انجام مناسک حج به دیدار معبود شتافتهاند و انشاءالله مورد لطف و رحمت ویژهی احدیّتند.
سیدعلی حسینی خامنه ای، دوم مهر سال 1394
پدرم، مرحوم حجتالاسلاموالمسلمین حاج شیخ محمدصادق اخوان، عمری را در راه اعتلای فرهنگ و معارف حقه اسلامی و مکتب اهلبیت سپری کرد و پس از سالها ترویج معارف و ذکر مصائب اهلبیت، خصوصاً حضرت سیدالشهدا امام حسین (ع)، به تأسی از مولایش با لبان عطشان و خشکیده، در صحرای منی پر کشید و دست تطاول دشمنان خدا و ظلمه طاغوت، او را در این قربانگاه، آسمانی کرد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی، چندی پیش در دیدار فرماندهان و مسئولان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تأکید بر هوشیاری در برابر نفوذ دشمن فرمودند: «امروز نفوذ دشمن یکی از تهدیدهای بزرگ است برای این کشور؛ دنبال نفوذند. نفوذ یعنی چه؟ نفوذ اقتصادی ممکن است، که البتّه کماهمّیتترین آن نفوذ اقتصادی است؛ و ممکن است که جزو کماهمّیتترین [هم] نفوذ امنیتی باشد. نفوذ امنیتی چیز کوچکی نیست امّا در مقابل نفوذ فکری و فرهنگی و سیاسی، کم اهمّیت است. نفوذ امنیتی عوامل خودش را دارد، مسئولان گوناگون - از جمله خود سپاه- جلوی نفوذ امنیتی دشمن را با کمال قدرت انشاءالله میگیرند. در زمینههای اقتصادی، چشمهای بینای مسئولان اقتصادی بایستی باز باشد و مواظب باشند که [دشمنان] نفوذ اقتصادی پیدا نکنند؛. . . این هم البتّه خیلی مهم است؛ امّا در قبال اقتصاد فرهنگی، اقتصاد سیاسی، نفوذ سیاسی و نفوذ فرهنگی اهمیتش، کمتر است و از همه مهمتر، نفوذ سیاسی و نفوذ فرهنگی است.»
همانگونه که در بیان ایشان مشهود است، باوجود آنکه نفوذ اقتصادی و امنیتی نیز از دغدغههای مهم معظمله است، اما آنچه مهمتر و نگرانکنندهتر مینماید، نفوذ سیاسی و فرهنگی است. لذا در این یادداشت کوشیده خواهد شد بهاختصار در باب اهمیت این سطح از نفوذ اشاراتی شود