انتشار کتاب «در کمین انقلاب»
کتاب «در کمین انقلاب» منتشر شد. این کتاب مجموعه نوشتارها و گفتارهایی است که در پایگاه «برهان» انتشار یافتهاند و اکنون در هیأت کتاب، عرضه میشوند. امید است که این پژوهش و تأمل بتواند مخاطب فرهیخته و محترم را به سوی یک «تحلیل واقعنگرانه» و «جمعبندی هوشیارنه» سوق دهد و نمایی از تهدید و تنگنای برآمده از «جریان انحرافی» را تصویر و ترسیم کند و ما را عالم به تکالیف و رسالتهای اسلامی و انقلابیمان گرداند.
تأملی در دغدغه های انتخاباتی رهبر معظم انقلاب
انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی را می توان مهمترین رویداد پیش روی سیاسی کشور دانست که بخش قابل توجهی از نگاههای داخلی و خارجی معطوف بدان شده است. در این میان رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) از چند ماه پیش توجه مسئولان و مردم کشورمان را به اهمیت این انتخابات و ملحوظ نمودن نکاتی راهبردی پیرامون آن جلب نموده بوده اند. با عنایت به آن که معظم له بار دیگر در آخرین بیانات خویش در خطبه های نماز جمعه تهران مورخ 14 بهمن 1390 بخشی از سخنان خود را به همین موضوع اختصاص داده اند، لاز می نماید به تأملی دوباره و تبیین بخشی از دغدغه های معظم له در خصوص برگزاری انتخاباتی سالم و در خور و شأن نظام جمهوری اسلامی پرداخته شود.
فتنهی 88 در بیان رهبر معظم انقلاب اسلامی؛
از صرافی های خیابان فردوسی تا جلسات محافل انتخاباتی
وقتی جهاد اقتصادی مغلوب جِدال سیاسی می گردد!
حال و هوای این روزهای سیاست کشور در حال انتخاباتی شدن است و اما تحولات منطقه ای و بین المللی و فشارهای خارجی و چالش های داخلی اقتصادی همه و همه فضای سیاست کشور را دستخوش تأثیر نموده است. در ۱۱ مین ماه سال ۱۳۹۰ و زمانی که بیش از ۳۰۰ روز از سال جهاد اقتصادی را سپری کرده ایم، تحولاتی فضای اقتصادی کشور را دچار چالش می کند که رنگ و بویی نه اقتصادی که سیاسی دارد.
در حالی که دوستان عزیز اصولگرایمان در حال خط و نشان کشیدن برای یک دیگر بر سر وحدت و یا تکروی هستند و عده ای از دانشجویان عزیز هم به بولتن سازی و نامه نگاری، چرا کسی از خود نمی پرسد چرا در واپسین ماههای سالی که باید توان اقتصادی کشور مضاعف و جهادی حرکت کند، با اختلال مشکوک بازار ارز و سکه، هم فضای کسب و کار ناآرام و می گردد و هم در بدنه افکار عمومی نگرانی تشدید می شود؟ چرا کسی نمی پرسد مسئولین محترم اجرائی -خصوصاً در دولت- چند روز ساکت بوده اند و بعد هم التهاب را گردن رسانه های داخلی و دلالان می اندازند؟
"میل به رفتارهاى قبیلهاى در میدان سیاست، در میدان اقتصاد، از دیگر نقاط ضعف ماست. رفتار قبیلهاى معنایش این است که تخطئه یا تأییدى که نسبت به کار کسى میکنم، ناشى نباشد از ماهیت عمل او؛ ناشى باشد از نحوهى ارتباط او با من. اگر از قبیلهى ما کسى کار خطائى انجام داد، راحت قابل اغماض باشد؛ اما از قبیلهى مقابل اگر همان کار را انجام داد، این قابل پیگیرى و تعقیب میشود. کار خوب اگر از کسى که مربوط به قبیلهى ماست، انجام گرفت، قابل تحسین و تشویق باشد؛ اگر از قبیلهى دیگر بود، نه. رفتار قبیلهاى این است. این رفتار، اسلامى نیست، انقلابى نیست. ما متأسفانه اینگونه رفتار را در میان خودمان داریم..."
(از بیانات امام مسلمین در جمع کارگزاران نظام جمهورى اسلامى ایران، ششم رمضانالمبارک 1432